Talentatul muzician Paul Ilea devine noul producator muzical al emisiunii “Vocea Romaniei

Paul Ilea este  noul producator muzical si lider al band-ului “Vocea Romaniei”, emisiune ce a obtinut rezultate record de audienta la ProTV inca de la prima editie. Din 16 septembrie, ora 20.30, “Vocea Romaniei”  revine la ProTv, nu numai cu o modificare a juriului, ci si cu o schimbare a echipei de productie, in cadrul careia Paul Ilea alaturi de co-producatorul ceh Peter Graus spera sa aduca un suflu fresh celui de-al 4-lea sezon al emisiunii.

“Am intrat in acest proiect  dornic sa aduc un sound fresh  band-ului Vocea Romaniei si sa ridic nivelul asteptarilor publicului! Pentru aceasta, am ales sa colaborez cu unii dintre cei mai buni instrumentisti din Romania. Nume ca Seby Yoo (bass, Connect-R), Adi Tetrade (tobe, Jukebox) Raul Kusak (clape) nu mai au nevoie de nici o prezentare. In privinta concurentilor, am auzit foarte multe voci bune si multe voci foarte bune:)” declara Paul Ilea.

Paul se poate lauda cu o cariera muzicala de invidiat. Castigator al MTV Award (2005), Best Sound Award (2009), VIP Music Award (2011) si cunoscut mai ales ca lider al trupei Sensor, artistul a pendulat de-a lungul timpului intre genuri si stiluri muzicale, intr-un permanent proces de reinventare si de stilizare a unui talent evident. Astfel, cariera sa  cuprinde peste 15 ani de live performings, impartind scena cu artisti pe cat de renumiti, pe atat de diferiti (Yehudi Menuhin, The Prodigy, Faithless, Busta Rhymes, Korn, Kylie Minogue, Kelly Rowland, Bob Sinclair, Inna etc),  o impresionanta experienta de producator si compozitor pentru  Sensor, Mara, Mongol (alter-ego-ul si primul sau proiect solo) si colaborari exceptionale pe muzica de teatru cu maestri precum Gigi Caciuleanu.

10365586_10153868376688881_7708983545067962929_o